Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica de cookie-uri.
Meniu

Facalet cu motive de crăciun

Preţ:
30,50 lei
27,99 lei (23,52 lei + TVA)
Reducere: 8%
Opiniea clienților: Fără opinii

La noi poți să faci cumpărătrui în siguranță!


  • Biscuiți și prăjituri cu motive unice
  • Pentru un crăciun fermecat
  • Ideie de cadou perfect
Stoc: În stoc
Taxă livrare: 19,99 lei
Model: A0071
Reducere de cantitate
Peste 2 buc
32,99 lei / buc
Cantitate:buc

Ofertă pachet

Facalet cu motive de crăciun + Cappuccino díszítő sablon szett

În loc de: 30,50 lei
Total: 69,00 lei
Reducere: -126%

Micul ajutor a spiridușelor - tăietor de hârtie + Facalet cu motive de crăciun

Descriere

Abia aștepți perioada cea mai frumoasă a anului? Simți mirosul ciocolatei cald și a turtei dulce?

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului, pe care toată lumea așteaptă, înainte de sărbătoare cu săptămâni ne pregătim la minune. Sigur că și ție îți place să savurezi prăjiturile cu scorțișoare, biscuiții, turtele dulce. Dar dacă nu mumai îți place să mănânci acestea, ci și să faci aceste dulciuri, atunci pe acest super produs ai nevoie!

Să creezi o lume de basm pe masa de crăciun cu ajutorul Facalet cu motive de Crăciun!


Informații folositoare:

Facalet cu motive de Crăciun decorează în același timp când întinde. Cu ajutorul lui poți să faci biscuiții, sau turtă dulce cu formă unică fulg de zăpadă și chiar reni pentru a impresiona întreaga familie! Va fi favoritul nu numai micuților, ci al celor mari! Datorită designului său antiaderent, utilizarea ei este ușoară, și nici curățarea ei nu va face problemă: după utilizare să ștergi cu un buret, sau perie umedă, apoi să ștergi cu un prosop sau șervețel uscat. Este foarte practic, și nu ocupă mult spațiu. Să faci și tu o probă cu acest super produs, pentru care n-am adus și o rețetă la fel de bună:

Ingrediente / 12 porții:

  • Pentru aluat:
    • 60 dkg făină fină
    • 20 dkg zahăr pudră
    • 2 linguriță bicarbonat de sodiu
    • 1 linguriță amestec de condimente ( sau scorțișoară măcinată, cuisoare, ghimbir, nucsoara, anason )
    • 2 lingură margarină (moale)
    • 20 dkg miere
    • 1 lingură unt ( pentru ungerea foii de copt )
  • Pentru glazură:
    • 12 dkg zahăr pudră (cernută)
    • 1 db albuș
  • Preparare:
    1. Făina și zahărul cernută trebuie bine amestecat cu bicarbonatul de sodiu și cu amestecul de condimente.
    2. Se amestecă bine ouăle, margarina și mierea, apoi se adaugă treptat la amestecul de făină. Se prelucrăm aluatul, împachetăm într-o folie de aluminiu, și punem la odihnă minim pentru o zi în frigider.
    3. Aluatul scos din frigider se taie în patru bucăți, apoi se întinde la o grosime de 2 mm.
    4. Cu forme de perforare facem diferite forme din aluat. Turta de dulce poate fi decorat cu diferite semințe și condimente înainte de s fi prăjit, dacă vrei să pui din ele pe brad, cu un pai să faci o gaură mică pe locul potrivit, de unde va fi agățat.
    5. Figurile trebuie așezate la distanță ( altfel se reunesc ) pe o placă de copt unsă, se pune în cuptor preîncălzit ( aprox. la 180 °C ) și prăjim până devine culoarea roșu maroniu. Turtele dulce în timpul prăjirii se îngrașă! Încă fierbinte trebuie luate de pe placa de copt și așezate una lângă alta lăsând să se răcească. Să nu punem un peste alta, deoarece se îndoiesc imediat!
    6. Din albuș facem spumă, apoi încet adaugăm zahărul de praf. Glazura atunci este bun când "trage fir". Glazura trebuie pus într-o pungă de nailon, și se taie o mică gaură la colțul sacului. Liniile trebuie desenate îndrăzneț și viguros, iar punga trebuie presată uniform.
    7. Lăsăm turtele să se usuce cel puțin două ore. Se depozitează în cutii metalice, și va rămâne proaspăt timp de două - trei săptămâni, dacă rămâne din ele.

Caracteristicele Facalet cu motive de crăciun:

  • Materialul: Lemn ecologic și rezistibil
  • Ușor de curățat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Descriere

Abia aștepți perioada cea mai frumoasă a anului? Simți mirosul ciocolatei cald și a turtei dulce?

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă a anului, pe care toată lumea așteaptă, înainte de sărbătoare cu săptămâni ne pregătim la minune. Sigur că și ție îți place să savurezi prăjiturile cu scorțișoare, biscuiții, turtele dulce. Dar dacă nu mumai îți place să mănânci acestea, ci și să faci aceste dulciuri, atunci pe acest super produs ai nevoie!

Să creezi o lume de basm pe masa de crăciun cu ajutorul Facalet cu motive de Crăciun!


Informații folositoare:

Facalet cu motive de Crăciun decorează în același timp când întinde. Cu ajutorul lui poți să faci biscuiții, sau turtă dulce cu formă unică fulg de zăpadă și chiar reni pentru a impresiona întreaga familie! Va fi favoritul nu numai micuților, ci al celor mari! Datorită designului său antiaderent, utilizarea ei este ușoară, și nici curățarea ei nu va face problemă: după utilizare să ștergi cu un buret, sau perie umedă, apoi să ștergi cu un prosop sau șervețel uscat. Este foarte practic, și nu ocupă mult spațiu. Să faci și tu o probă cu acest super produs, pentru care n-am adus și o rețetă la fel de bună:

Ingrediente / 12 porții:

  • Pentru aluat:
    • 60 dkg făină fină
    • 20 dkg zahăr pudră
    • 2 linguriță bicarbonat de sodiu
    • 1 linguriță amestec de condimente ( sau scorțișoară măcinată, cuisoare, ghimbir, nucsoara, anason )
    • 2 lingură margarină (moale)
    • 20 dkg miere
    • 1 lingură unt ( pentru ungerea foii de copt )
  • Pentru glazură:
    • 12 dkg zahăr pudră (cernută)
    • 1 db albuș
  • Preparare:
    1. Făina și zahărul cernută trebuie bine amestecat cu bicarbonatul de sodiu și cu amestecul de condimente.
    2. Se amestecă bine ouăle, margarina și mierea, apoi se adaugă treptat la amestecul de făină. Se prelucrăm aluatul, împachetăm într-o folie de aluminiu, și punem la odihnă minim pentru o zi în frigider.
    3. Aluatul scos din frigider se taie în patru bucăți, apoi se întinde la o grosime de 2 mm.
    4. Cu forme de perforare facem diferite forme din aluat. Turta de dulce poate fi decorat cu diferite semințe și condimente înainte de s fi prăjit, dacă vrei să pui din ele pe brad, cu un pai să faci o gaură mică pe locul potrivit, de unde va fi agățat.
    5. Figurile trebuie așezate la distanță ( altfel se reunesc ) pe o placă de copt unsă, se pune în cuptor preîncălzit ( aprox. la 180 °C ) și prăjim până devine culoarea roșu maroniu. Turtele dulce în timpul prăjirii se îngrașă! Încă fierbinte trebuie luate de pe placa de copt și așezate una lângă alta lăsând să se răcească. Să nu punem un peste alta, deoarece se îndoiesc imediat!
    6. Din albuș facem spumă, apoi încet adaugăm zahărul de praf. Glazura atunci este bun când "trage fir". Glazura trebuie pus într-o pungă de nailon, și se taie o mică gaură la colțul sacului. Liniile trebuie desenate îndrăzneț și viguros, iar punga trebuie presată uniform.
    7. Lăsăm turtele să se usuce cel puțin două ore. Se depozitează în cutii metalice, și va rămâne proaspăt timp de două - trei săptămâni, dacă rămâne din ele.

Caracteristicele Facalet cu motive de crăciun:

  • Materialul: Lemn ecologic și rezistibil
  • Ușor de curățat